house sg/t

マンション一室の改修工事(2020.03)

施主の生活スタイルに合わせて各部屋の位置関係や距離感などを丁寧に計画。
サッシのある2の居室に挟まれたウォークスルーのクローゼットや、バーカウンターを取り入れたキッチン、くつろげるリビングと程よい距離感のワークスペース、
心地よい居場所が随所に配置された空間計画となっている。

 
 
用途:個人邸
場所:神奈川県川崎市
面積:72.00m2
構造:鉄筋コンクリート造
築年:1981.11
設計期間:2019.10-12
施工期間:2020.01-03

施主:個人
企画:RYO ASO DESIGN OFFICE
設計:RYO ASO DESIGN OFFICE
施工:PROSPER Co., Ltd.
撮影:RYO ASO DESIGN OFFICE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s